We Love God!

God: "I looked for someone to take a stand for me, and stand in the gap" (Ezekiel 22:30)

As we approach the twenty-first century, it doesn’t take a rocket scientist to know that our entire culture is in trouble. We are staring down the barrel of a loaded gun, and we can no longer afford to act like it’s loaded with blanks… Our society has replaced heroes with celebrities, the quest for a well-informed character with the search for a flat stomach, substance and depth with image and personality. In the political process, the makeup man is more important than the speech writer, and we approach the voting booth, not on the basis of a well-developed philosophy of what the state should be, but with a heart full of images, emotions, and slogans all packed into thirty-second sound bites. The mind-numbing, irrational tripe that fills TV talk shows is digested by millions of bored, lonely Americans hungry for that sort of stuff (J.P Moreland).
Other Authors

FREE Online Serbian Bible. Revelation Chapter 10:1-11.

Main Index: Serbian Bible

 

Revelation 10

[1]
[2]
[3]
[4]
[5]
[6]
[7]
[8]
[9]
[10]
[11]
[12]
[13]
[14]
[15]
[16]
[17]
[18]
[19]
[20]
[21]
[22]

REV 10:1 I videh drugog andjela jakog gde silazi s neba, koji beše obuèen u oblak, i duga beše na glavi njegovoj, i lice njegovo beše kao sunce, i noge njegove kao stubovi ognjeni;
REV 10:2 I imaše u ruci svojoj knjižicu otvorenu, i metnu nogu svoju desnu na more, a levu na zemlju.
REV 10:3 I povika glasom velikim, kao lav kad rièe; i kad on povika, govoraše sedam gromova glasove svoje.
REV 10:4 I kad govoriše sedam gromova glasove svoje, htedoh da pišem, i èuh glas s neba koji mi govori: Zapeèati šta govoriše sedam gromova, i ovo ne piši.
REV 10:5 I andjeo kog videh gde stoji na moru i na zemlji, podiže ruku svoju k nebu,
REV 10:6 I zakle se Onim koji živi va vek veka, koji sazda nebo i šta je na njemu, i zemlju i šta je na njoj, i more i šta je u njemu, da vremena veæ neæe biti;
REV 10:7 Nego u dane glasa sedmog andjela kad zatrubi, onda æe se svršiti tajna Božija, kao što javi svojim slugama prorocima.
REV 10:8 I glas koji èuh s neba, opet progovori sa mnom i reèe: Idi i uzmi knjižicu otvorenu iz ruke onog andjela što stoji na moru i na zemlji.
REV 10:9 I otidoh k andjelu, i rekoh mu: Daj mi knjižicu. I reèe mi: Uzmi i izjedi je; i gorka æe biti u trbuhu tvom, ali u ustima biæe ti slatka kao med.
REV 10:10 I uzeh knjižicu iz ruke andjelove, i izjedoh je; i beše u ustima mojim kao med slatka, a kad je izjedoh, beše gorka u trbuhu mom.
REV 10:11 I reèe mi: Valja ti opet prorokovati narodima i plemenima i jezicima i carevima mnogima.

 



Webnet77.com